Instructiuni de folosire Keto BodyTone

Instrucțiuni pentru Keto BodyTone

Capsulele Keto BodyTone au propriile caracteristici și indicații de utilizare. Înainte de a cumpăra, ar trebui să studiați cu atenție modul în care apare pierderea în greutate prin cetoză. Acest lucru este important pentru cei care doresc să obțină un succes maxim în procesul de slăbire și doresc să știe cum să utilizeze acest medicament.

Cum se utilizează capsulele

cum se utilizează capsulele Keto BodyTone

Capsulele Keto BodyTone trebuie utilizate strict conform instrucțiunilor. Cursul durează 1 lună. Capsulele trebuie luate de 2 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese. Capsulele trebuie spălate cu cantități abundente de apă. Cel mai bine se iau înainte de prânz și cină. În aceste perioade de consum alimentar, capsulele sunt cel mai bine absorbite. În acest caz, dieta ar trebui ajustată pentru scăderea în greutate prin cetoză.

Nutrienți Procent aproximativ în dietă
Grăsimi 70%
Proteină 25%
Glucidele cinci%

Capsule pentru cetoză, indicații de utilizare

Capsulele de cetoză sunt excelente pentru cei care au ales cetoza ca model de slăbire. Atunci când sunt aplicate, capsulele activează primirea de energie din celulele adipoase, arzându-le astfel activ. Aceasta asigură o producție crescută de corpuri cetonice. La rândul său, starea corpului este normalizată, excesul de greutate va dispărea și pofta de mâncare va scădea.

În primul rând, capsulele sunt destinate bărbaților și femeilor care suferă de exces de grăsime corporală. În procesul de consum, pofta de mâncare va scădea și apatia și oboseala constante vor dispărea. Odată cu utilizarea adecvată a medicamentului, excesul de greutate va dispărea și procesele digestive din organism se vor normaliza.

Contraindicații pentru utilizare

Capsulele nu au contraindicații pentru utilizare. Totul datorită compoziției naturale. Toate datorită componentelor ușor digerabile care se află în compoziția medicamentului, printre care:

  • Beta-hidroxibutiratul declanșează cetoza în organism;
  • Complexul de acizi și vitamine din capsule ajută la descompunerea și asimilarea grăsimilor;
  • Extractele de plante și ierburi au efect antioxidant și normalizează digestia;
  • Micronutrienții ajută la menținerea unui nivel ridicat de cetoză continuă.

Dacă aveți dubii, consultați un medic. Dar capsulele de slăbire sunt complet testate și sigure. Protejează organismul de dezvoltarea diabetului, a tumorilor și a bolilor cardiovasculare. Medicamentul este complet sigur și este disponibil pentru cumpărare în Moldova.