Proceduri de slăbire în saloane - eficacitatea procedurilor cosmetice de modelare a corpului

Alături de corecția nutrițională și sportul, procedurile speciale de slăbit în saloane aduc un rezultat la fel de eficient. Există o mulțime de ele - unele au ca scop doar îmbunătățirea stării pielii, în timp ce altele afectează stratul de grăsime. Orice fel se caracterizează prin anumite efecte și beneficii. Citiți mai multe despre cele mai eficiente proceduri de slăbit din informațiile din fotografia de mai jos.

Proceduri cosmetice de slăbire

Toate procedurile care promovează pierderea în greutate sunt împărțite în cosmetice și hardware. Acestea din urmă sunt mai eficiente în obținerea rezultatelor, dar nu sunt la fel de sigure, deoarece au un număr mai mare de contraindicații. Din acest motiv, multe femei opteaza pentru tratamente de infrumusetare de slabit in saloane. Se caracterizează printr-un efect blând și relaxant. Aceste proceduri includ:

 1. Baie. Temperatura ridicată crește circulația sângelui, accelerând astfel procesul de ardere a grăsimilor.
 2. Butoi fito de cedru. Este o mini-sauna. Scopul elimina excesul de lichid, reducand aspectul celulitei.
 3. Impachetări și măști. Aceste proceduri sunt foarte asemănătoare între ele. Sunt calde sau reci. Înainte de ședința în sine, corpul este curățat și apoi acoperit cu produse profesionale, care includ un activator de talasso. Învelișul acționează asupra celulitei, îndepărtează substanțele toxice, hrănește pielea.
 4. Masaj. Natura cosmetică este preponderent manuală. Un alt tip este acupunctura, care afectează punctele active speciale ale corpului. Procedurile de masaj produc efectul drenajului limfatic - îmbunătățirea fluxului sanguin, strângerea contururilor corpului și reducerea celulitei.

Proceduri hardware de slăbire

Alegând pierderea în greutate hardware, se poate spera la un rezultat mai eficient, dar astfel de proceduri sunt mai scumpe decât cele simple din cosmetologie. Toate au moduri diferite de a acționa asupra corpului. Unele ajută la obținerea rezultatului prin curent electric, altele prin frig. Există proceduri bazate pe ultrasunete sau cutii speciale care creează un vid. Dintre cele mai eficiente proceduri de salon, se pot distinge următoarele:

 1. Mezoterapie. Constă în introducerea sub piele a unor amestecuri speciale de substanțe biologic active, care accelerează procesele de descompunere a grăsimilor.
 2. Crioterapia. Aceasta sedinta in salon consta in expunerea pielii la frig local (crioelectroforeza) sau in general (criosauna).
 3. Terapia cu ozon. Este procesul de introducere a unui preparat dintr-un puternic oxidant de ozon în stratul de grăsime. Datorită lui, grăsimea se topește în zonele cu probleme.
crioterapia pentru pierderea în greutate

Masaj cu GPL

Această procedură este indicată pentru celulită, elasticitate scăzută a pielii, edem și depozite locale de grăsime. Stratul nedorit din zona cu probleme este strâns cu role speciale. Sub ele se creează un efect de vid, datorită căruia pielea este frământată. Ca urmare, circulația sângelui este stimulată, metabolismul în celule este îmbunătățit. Efectul va fi vizibil chiar și după o ședință. Este recomandat să completați 6 dintre ele în total pentru a consolida efectul.

Masajul LPJI se efectuează numai peste un costum special, care se poartă înainte de sesiune. Este format dintr-un tesut endermologic elastic care asigura igiena procedurii. În plus, costumul reduce durerea atunci când dispozitivul alunecă peste corp, împiedică pielea să se întindă prea mult. Efectul atașamentelor poate fi diferit - de la relaxant la celulele adipoase agresive, „spărgătoare".

Masaj cu role de vid cu GPL

Un alt tip de procedură de salon pentru care se folosește un masaj cu aparat GPL este lipomasajul. Se efectuează fără costum special pe pielea deschisă folosind produse cosmetice anticelulitice și uleiuri speciale. Diferența dintre procedură este că ajută la curățarea epidermei de solzii cornos. În plus, fără costum, se eliberează mai mult extract de glande sudoripare și sebacee, adică. zgura și toxinele sunt eliberate mai activ. Iată mai multe caracteristici ale lipomasajului:

 1. Masajul cu vid are un efect mai puternic asupra activității sistemului nervos central și periferic. Acest lucru îmbunătățește procesele metabolice.
 2. Aparatul de masaj cu role este echipat cu piese metalice care aluneca usor pe pielea deschisa, in special ulei.
 3. Aplicarea formulărilor anticelulitice direct pe piele ajută la hidratarea în continuare a pielii.
 4. Când face masaj fără costum, specialistul poate vedea mai bine zonele cu probleme și modificările acestora.

Masaj de slabit

Masajul profesional curent pentru pierderea în greutate se numește miostimulare. O ventuză specială - electrozi - este atașată corpului uman în zona mușchilor mai mari. Microcurenții sunt alimentați prin ei, creând o sarcină, similară cu cea tipică pentru antrenamentul în sală. Acest lucru face ca mușchii să se contracte, irosind astfel calorii (până la 2000 pe sesiune) și ardând grăsimile. Miostimularea are un cost mai mare, dar este una dintre cele mai eficiente. Pentru un rezultat bun, se recomanda parcurgerea a 10 sedinte. Interzis în timpul sarcinii, zile critice și tumori.

Program de modelare a corpului

Nicio cantitate de dietă sau împachetări corporale nu vă va ajuta să scăpați de celulele adipoase. Ei doar o reduc, dar cu o alimentație necorespunzătoare, volumul îi crește din nou. Cavitația este folosită pentru a sparge membrana puternică a celulei adipoase și pentru a elimina conținutul acesteia. Principiul de funcționare a unui astfel de program de modelare a corpului este similar cu liposucția, când grăsimea este îndepărtată dintr-o zonă cu probleme specifice. Datorită acțiunii aparatului, în spațiul intercelular al celulelor adipoase se formează bule. Apoi au izbucnit și creează o undă de șoc. Acest lucru distruge celula grasă.

aparat de masaj pentru pierderea în greutate

Îndepărtarea grăsimii de pe abdomen

Presoterapia este o alternativă modernă la masaj, deoarece înlocuiește 10 dintre ședințele sale deodată. Puteți pierde până la 2-5 cm o dată. Efectul acestei proceduri pentru reducerea burticii se bazează pe presiunea pe care o experimentează o persoană când poartă un costum special. Aerul este injectat în el cu pauze de la 0, 5 până la 2 minute, ceea ce duce la creșterea circulației sanguine. Impresia este că porți corset. Rezultatul va fi eliminarea excesului de lichide și pierderea în greutate. Pentru a consolida efectul, este necesar să urmați un curs de 14 ședințe cu o frecvență de 1 la fiecare 2 zile.

Tratamente SPA de slabit

Saloanele pot oferi alte modalități interesante și plăcute de a pierde în greutate. Acestea sunt tratamente de slăbire SPA. Printre acestea se remarcă zone precum împachetări, băi, peelinguri și masaje. Acestea din urmă sunt cele mai comune. Masajele pot fi combinate cu împachetări corporale, aromoterapie, peeling. Opțiunea manuală dă un efect bun, deoarece presiunea se simte mai bine astfel, iar corpul se relaxează. Dintre ambalaje, cele mai plăcute și mai eficiente sunt:

 1. Ciocolată. Întinerește, hidratează pielea, ajută la reducerea aspectului de coajă de portocală. Înainte de procedura în salon, corpul este aburit, apoi curățat și apoi acoperit cu o compoziție de ciocolată.
 2. Înveliș cu alge marine. Nu este mai puțin popular în majoritatea saloanelor. Diluarea unei pudre speciale cu uleiuri esențiale sporește efectul procedurii. Corpul se relaxeaza si in acelasi timp este tonifiat.
folie de slabit cu ciocolata

Pretul tratamentelor de slabit in saloane

Atunci când alegeți o anumită opțiune din cele de mai sus, nu ultimul criteriu este prețul procedurilor de slăbire în salon. Este determinată pe baza mai multor factori. Costul depinde de calificările specialistului și de tipul procedurii, de gradul eficacității acesteia, de complexitatea procedurii și de dispozitivele utilizate.